Olis de plantes i fruits

Més que aromes agradables de potents extractes de plantes, els olis essencials són substàncies volàtils provinents de diverses parts de les plantes o bé dels seus fruits, flors, arrels… que tenen una composició complexa d’elements orgànics combinats de manera equilibrada. S’obtenen per destil·lació en corrent de vapor d’aigua i, generalment, no s’apliquen directament sobre la pell, a excepció d’alguns com l’espígol i l’arbre de te.

Nivells principals d’ús

Els olis essencials són substàncies que poden actuar a diferents nivells i els dos principals són:

  • Fisiològic: efecte directe sobre l’organisme gràcies a la ràpida absorció a través de la pell. És habitual diluir-los prèviament en un altre oli vegetal.
  • Psicològic: efecte obtingut a través de l’olfacte i la inhalació que proporcionen efectes psicoemocionals.

Indicacions

L’eficàcia i la rapidesa dels tractaments amb aromateràpia depenen de la puresa i la qualitat dels olis essencials utilitzats. Un oli essencial aplicat adequadament pot alleujar dolors, reduir hematomes i inflamacions, impedir la proliferació de bacteris, ajudar a la reconstitució de teixits, regenerar la pell, afavorir la concentració o millorar l’estat d’ànim.

Aplicacions

Podem gaudir de l’aromateràpia mitjançant el massatge aromàtic corporal i/o facial, el bany aromàtic i també per mitjà de la vaporització, difusió i inhalació dels olis essencials a través d’un difusor o un humidificador adient. A més, es poden preparar compreses, emplastres o màscares.

Young Living

Per als tractaments amb olis essencials utilitzo els productes Young Living no només per la seva extraordinària qualitat sinó pel compromís de l’empresa elaboradora amb el medi ambient, la sostenibilitat, l’agricultura ecològica i amb els programes de reducció de residus implementats que han estat mereixedors de diversos premis de renom internacional, com ara el Green Business of the Year (Negoci verd de l’any) i el Recycler of the Year a l’empresa de reciclatge de l’any.

Venda de productes directa o online

Com a prescriptora dels olis essencials Young Living podeu obtenir aquests productes a un preu molt més econòmic. Poseu-vos en contacte amb mi i entreu al whatsapp de membres de Young Living i gaudireu dels productes a millor preu a més de tallers online gratuïts, manera i dubtes d’utilització, acompanyament i molta més informació.